Furtuntec sustine reciclarea

reciclare1 Reciclarea este un concept modern in gestiunea deseurilor. Procesul previne pierderea unor materiale potential folositoare, reduce consumul de materii prime si reduce consumul de energie si astfel producerea de gaze cu efect de sera.
Materialele reciclabile pot proveni dintr-o gama larga de surse, incluzand gospodariile particulare dar si industriile.

Materialele reciclabile trebuie sortate si seprate pe tipuri de produse. Contaminarea lor cu alte materiale trebuie prevenita pentru a le creste valoarea si a facilita procesarea. Colectarea deseurilor se poate face in doua moduri: fie firma care le proceseaza le ia direct de la producator (care, in prealabil, le-a pregatit in pungi sau saci, pe categorii), fie producatorul le duce prin mijloace proprii la centrul de colectare.

Reciclarea nu include refolosirea materialelor care isi pastreaza forma initiala pentru alte scopuri decat cele initiale. Furtuntec SRL recicleaza materiale din PVC, HDPE, LDPE, PP, PE, ABS, altele.

Proprietati material (PVC) – Versatilitate, claritate (transparenta), usor de amestecat,,rezistenta, durabilitate, rezistent la,grasimi, ulei si chimicale, caracteristici de curgere si, proprietati electrice stabile.

Conceptul de deseu pentru Furtuntec a deschis viziunea spre ceva nou, un produs fara irosirea altui produs. Recuperarea si reutilizarea resurselor reciclabile reprezinta mijloace de solutionare a contradictiei dintre cerintele procesului de crestere economica si caracterul restrictiv al resurselor.Invatand si practicand cele trei dimensiuni ale managementului deseurilor "a reduce, a refolosi si a recicla" s-a testat pe propria munca acest sistem si s-a dovedit a fi un pas important in dezvoltare.
ADEVERINTA OPERATORILOR ECONOMICI AUTORIZATI CARE DESFASOARA OPERATIUNI DE VALORIFICARE A DESEURILOR
  • ADEVERINTA-MEDIU
  • ADEVERINTA-MEDIU
  • ADEVERINTA-MEDIU